Händelstraat 11 – Schijndel

Gelegen in Schijndel ligt deze bijzondere en ruime eengezinswoning in de Händelstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 110 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 141 m2. De woning is gebouwd in 1986 en heeft een energielabel C. 
Leuk wonen in Schijndel. dat kan goed in deze buurt. Händelstraat 11 is gelegen in de buurt Plein 1. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. 

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Schijndel, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg (A50) in de nabije omgeving op slechts enkele minuten rijden. 

Prijs: 275 000,- K.K.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *