VERKOCHT St. Lambertusweg 89a – Gemonde

Wij heten u welkom op de Sint Lambertusweg nr. 89a. Deze vrijstaande en prachtig vormgegeven woning in het centrum van Gemonde is beschikbaar gekomen bij ons kantoor.
Laat u verassen door de ruime indeling en het goede onderhoud.

Middels een eigen oprijlaan nemen wij u graag verder mee naar de woning.
Wat direct opvalt aan deze woning wanneer u de oprijlaan in rijdt is de staat van de woning en de goed onderhouden tuin, daarnaast is er een carport aanwezig op de oprit.
Eenmaal de voordeur achter u dichtgedaan, komt u binnen in een ruime hal/entree welke u toegang biedt tot het toilet, bijkeuken met inpandige garage, trap naar de verdieping, de half open keuken en de woonkamer.

BEGANE GROND

Keuken
De karakteristieke keuken is voorzien van apparatuur zoals afwasmachine, oven, afzuigkap en is nog in zeer goed onderhouden staat. De keuken is voorzien van een tegelvloer met ceramische tegels en de wanden zijn daarnaast ook deels betegeld. De keuken is voorzien van 2 grote ramen en biedt daardoor een lichte ruimte en uitzicht op de voortuin en oprijlaan.

Bijkeuken – Inpandige garage
De bijkeuken is voorzien van een keukenblok, was/droog aansluiting en een tegelvloer met ceramische tegels. Wanneer u zich bevindt in de bijkeuken geeft u dit ook toegang tot de tuin en de inpandige garage welke voorzien is van een betonvloer met tapijttegels en radiator.

Woonkamer
Wanneer u de woonkamer binnengaat ervaart u direct het voordeel van de vormgeving van deze woning. De woonkamer is bijzonder ruim en heerlijk licht door de raampartijen welke deze woonkamer heeft. Een deel van de raampartijen zijn voorzien van een schuifdeur en daarnaast biedt het wederom een prachtig uitzicht op de groene omgeving van de tuin en haar privacy. De vloer is voorzien van ceramische tegel en de wanden van spachtelputz.
Wanneer u zich in de woonkamer begeeft biedt u dit ook toegang tot een slaapkamer met badkamer en suite. Beide zijn ruim ingedeeld en gebruiksvriendelijk.

BOVEN VERDIEPING
Overloop
Wanneer u middels de hardhouten trap de bovenverdieping bereikt komt u op een ruime, lichte overloop aan voorzien van tapijt welke ook op de overige kamers voorzien is. Daarnaast is dit ook de ruimte welke u toegang verschaft tot de zolder middels een vlizotrap. De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers, de eerste slaapkamer is een ruime slaapkamer. De 2e slaapkamer op deze verdieping is momenteel in gebruik als 2e woonkamer en te benoemen als zeer ruim en zou tevens gesplitst kunnen worden in 2 ruime slaapkamers. Deze ruimte is voorzien van 2 dakkapellen en is wederom dan ook erg licht en door de hoogte ervaart u dit als zeer ruim. Daarnaast kunt u via deze ruimte toegang krijgen naar een 3e slaapkamer, badkamer (bad, douche, badkamermeubel en toilet) met toegang tot c/v ruimte/berging (remeha 2018).

TUIN
Wat een zeer opvallend detail is van deze woning is de prachtige, groene omgeving door de uiterst goed onderhouden tuin. Deze tuin biedt u veel privacy en mogelijkheid tot vele zonuren.

Wij nodigen u dan ook graag uit om dit bijzondere object te komen bekijken.

€ 439 000 k.k.