Ambachtstraat 3 – Schijndel

Wanneer u wonen en werken wenst te combineren dan is dit uw uitgelezen kans.

U arriveert op het bedrijventerrein “Rooiseheide” waarna u uw weg vervolgt naar de Ambachtsstraat. De woning die in een rustig gedeelte van dit bedrijventerrein is gelegen heeft een bedrijfsruimte van maar liefst 265m2 welke in 2008 is gerealisseerd. Daarnaast is deze bedrijfshal voorzien van een zeer nette kantoorruimte, kantine, 2 toiletten en een douche. Verder is deze bedrijfshal uitgerust met 3 overhead deuren en meerdere loopdeuren. De ruimte heeft geen pilaren en is dus vrij overspannen verder is de bedrijfshal voorzien van een separate olie opslagruimte en werkplaats. De bedrijfshal is rondom voorzien verharding/parkeermogelijkheden.

Dan vervolgen wij graag de rondleiding naar de woning. Middels de voordeur komt u in de royale hal waar een trapopgang naar boven aanwezig is en de doorgang naar de woonkamer. De woonkamer geeft een bijzonder ruim gevoel wanneer u deze betreedt. Het uitzicht op de tuin is erg fraai en geeft u ook direct toegang tot de zeer grote veranda. De woonkamer en tevens de overige ruimten op de begane grond zijn voorzien van een natuurstenen vloer. De woning is voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen.
Middels de woonkamer heeft u toegang tot de ruime keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Tevens is hier de doorgang naar de bijkeuken/wasruimte en het toilet.

De bovenverdieping heeft een prachtige vide met zicht op de hal en de ruime overloop waaraan de drie slaapkamers zijn verbonden en zo ook de badkamer. Aan het einde van deze overloop vindt u de vaste trap naar de tweede verdieping waar een zeer grote hobbyruimte/zolderruimte en tevens een slaapkamer en een aparte ruimte waar de CV installatie staat opgesteld. Alle kamers op de tweede verdieping zijn voorzien van een groot dakraam.

Als laatste nemen wij u graag mee naar de fraai aangelegde privacy biedende tuin en haar heerlijke veranda, zonneterras en tuinhuis.

Bij deze woning is wonen en werken dan ook optimaal genieten en de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

VRAAGPRIJS:  € 625.000 k.k.